funkar det

Våra chefsnätverk hjälper ledare att utvecklas

Vi på Updates anser att en ledares absolut viktigaste uppgift är att ge rätt förutsättningar för all personal att prestera samt må så bra som de vill och bör. Detta kommer leda till ökad trivsel bland medarbetarna och de kommer ta ett större ansvar och resultatet kommer öka. Därför kan vi på Updates stolt berätta att vi med alla våra chefsnätverk har som mål att skapa en miljö där våra medlemmar ska bli lite bättre, lite klokare, lite mer uppdaterade samt givetvis lite mer inspirerande vid varje träff.
så funkar våra nätverk
Så funkar våra nätverk
Ett annat viktigt mål med nätverken är att sammanföra människor med liknande befattningar och utmaningar för att ge möjlighet till att bygga starka relationer mellan medlemmarna. Just denna del att som ledare ha ett starkt nätverk runt sig bestående av personer med liknande dagliga utmaningar är något som våra medlemmar värdesätter oerhört högt. Att varje träff dessutom, som vi nämner ovan, har fokus på kompetensutveckling och då framförallt, personlig kompetensutveckling är en perfekt mix i kombination med nätverkandet för att skapa en lärande miljö.

Vilka är med i de olika nätverken?

Alla deltagare i respektive nätverk arbetar i liknande befattningar och med liknande arbetsuppgifter. I exempelvis de olika nätverken som kallas CFO Updates® arbetar medlemmarna som CFO, ekonomidirektör, ekonomichef eller som controller. De representerar både privata verksamheter samt kommunala bolag från olika branscher. Vissa har sin verksamhet inom Sverige medans andra också arbetar mer internationellt.

VAD FÅR JAG SOM MEDLEM?

 • 4 träffar per år fördelat på 3 halvdagar och 1 heldag.
 • 5 teman/ämnen varje år
 • en professionell föreläsare gästar varje träff
 • möjlighet att påverka kommande teman
 • möjlighet att påverka kommande datum
 • alla träffar genomförs i närområdet
 • lunch & fika på träffarna ingår

Du tecknar ett medlemskap för 12 månader. Ett medlemskap sträcker sig givetvis fem ämnen framåt från det datum du tecknar ditt medlemsskap.

Pris: 25900 kr ex. moms.

HUR SER EN TRÄFF UT?

Halvdag

En halvdagsträff startar eller avslutas alltid med lunch och innehåller en föreläsning/workshop ledd av en professionell föreläsare inom ett ämne som gruppen röstat fram.

Heldag

Skillnaden är att en heldag innehåller två föreläsningar/workshops ledda av professionella föreläsare inom ämnen som gruppen röstat fram.

Givetvis är alla inhyrda föreläsare extremt kompetenta inom sina respektive områden och träffarna genomförs alltid på någon form av konferensanläggning då vi anser att miljön också spelar stor roll för upplevelsen av dagen.

Exempel på tidigare teman

Hur gör man en professionell riskanalys? – Skapa förutsättningar för prestation – Arbetsglädje, konsten att hitta rätt istället för att leta fel – Framtidens ekonomifunktion – Employee experience – Agilt ledarskap – Professionell förhandling – Hur skapar man och leder högpresterande team? – Att leda generation Y & Z – Hur ser framtidens M & A ut? – Kreativ retorik

Ta nästa steg som ledare

Boka ett möte för att se hur ett medlemskap kan hjälpa dig att:

 • Utveckla ditt personliga ledarskap
 • Skapa nya kontakter för att bygga ett starkt personligt nätverk
 • Få ny inspiration och nya perspektiv
 • Diskutera aktuella frågor med andra personer i liknande roller