CFO Update®
Småland och Västergötland

Att som ledare ha ett starkt nätverk runt sig bestående av personer med liknande dagliga utmaningar är något som våra medlemmar värdesätter oerhört högt. Gällande kompetensutveckling och då framförallt, personlig kompetensutveckling är detta ofta eftersatt på chefsnivå men handen på hjärtat: vad kan vara viktigare än att utvecklas?

Vi på Updates anser att en ledares absolut viktigaste uppgift att ge rätt förutsättningar för all personal att prestera så bra som de vill och bör. Detta kommer leda till ökad trivsel, större ansvar och ett bättre resultat. Därför kan vi på Updates stolt berätta att vi med alla våra chefsnätverk har som mål att göra våra medlemmar bättre, klokare, mer uppdaterade samt givetvis lite mer inspirerande vid varje träff!

OM GRUPPEN

Deltagarna i nätverket arbetar idag som ekonomichefer, controllers eller som CFO. De representerar olika branscher och vissa har sin verksamhet inom Sverige medans andra också arbetar mer internationellt. Alla med ett stort gemensamt intresse för utveckling!

VAD FÅR JAG SOM MEDLEM? 

Fyra träffar per år fördelat på tre halvdagar och en heldag. Totalt fem teman varje år
MÖJLIGHET ATT PÅVERKA KOMMANDE TEMAN
MÖJLIGHET ATT PÅVERKA KOMMANDE DATUM
ALLA TRÄFFAR GENOMFÖRS I NÄROMRÅDET

Du tecknar ett medlemskap för 12 månader och under ett kalenderår genomförs fyra träffar innehållande fem olika ämnen. Ett  medlemskap sträcker sig givetvis fem ämnen framåt från det datum du tecknar ditt medlemsskap och kostar 24900 kr ex. moms.

GENOMFÖRANDE AV EN TRÄFF

HALV ELLER HELDAG
Professionella föreläsare
FIKA INGÅR VID ALLA TRÄFFAR
LUNCH INGÅR VID ALLA TRÄFFAR

Vi startar (eller avslutar) alltid med lunch för att sedan ha en föreläsning eller workshop inom ett ämne som gruppen varit med och röstat fram.  Alla inhyrda föreläsare är extremt kompetenta inom sina respektive områden. Målet med varje träff är att du som medlem ska lämna varje nätverksträff med ny kunskap som gör skillnad i ditt vardagliga arbete som ledare.

Exempel på tidigare teman 

Hur gör man en professionell riskanalys? – Skapa förutsättningar för prestation – Arbetsglädje, konsten att hitta rätt istället för att leta fel – Framtidens ekonomifunktion – Employee experience – Agilt ledarskap – Professionell förhandling

Finns det plats? 

Ja, det finns platser lediga i vårt nätverk bestående av chefer i Småland och Västergötland och vi ser fram emot att välkomna dig till nätverket. Kontakta oss via knappen nedan!

FRÅGOR OCH ANMÄLAN

Nyfiken på att veta mer om vad ett medlemsskap skulle kunna innebära för dig? Tveka då inte att kontakta Michael så hjälper han dig!

Michael Alphov
+46 768 610 935
michael@alphov.se